fotomel_00210_OZHAMI2021_webformaat

Bas Nederhof

Zes jaar geleden kwam ik bij OZ-Hami terecht als medewerker in de logistiek. Eigenlijk was dat gewoon een bijbaantje, maar de sfeer in het bedrijf beviel me goed, dus toen ik de kans kreeg er mijn afstudeerstage ook te doen heb ik die met beide handen beetgepakt! Inmiddels ben ik vast in dienst op de afdeling marketing, waar ik mij gespecialiseerd heb in onze webshop! Samen met de rest van mijn team zorg ik dat deze webshop áltijd up-to-date is, en dat we steeds een beetje beter worden in wat we doen! Want ook voor OZ-Hami zit er toekomst in de E-commerce. En daar wil ik aan bijdragen!

Toen ik zes jaar geleden op zoek ging naar een bijbaantje kwam ik bij OZ-Hami in de logistiek terecht. Daar heb ik een aantal jaar met plezier gewerkt, waarna ik uiteindelijk de mogelijkheid zag om mijn afstudeerstage te doen op een andere afdeling. Na mijn studie kon ik gelukkig blijven werken als Junior Marketeer, en nu houd ik me met mijn collega’s met name bezig met de online marketing.

Onze eerste uitdaging was het opzetten van een webshop. Nu die webshop er is zetten we ons iedere dag in om hem steeds beter te maken. Hierbij duiken we continu in de nieuwste technieken en staan we altijd open voor nieuwe kennis waarmee we kunnen zorgen dat onze klanten altijd precies vinden wat ze nodig hebben. Uiteindelijk genereren wij een aardig deel van de verkoop die het bedrijf draaiende houdt. En daar krijg ik energie van!

Los van de uitdagingen wordt mijn werk éxtra leuk door de sfeer bij OZ-Hami. Het is een gemoedelijk bedrijf met veel gezelligheid en een diverse club collega’s. Zo leer je ook weer van elkaar, dat is bij ons heel gewoon. En uiteindelijk heb ik straks ook weer kennis die ik kan overdragen aan iemand!

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok