fotografie OZ-HAMI 2021

Samen werken
aan meer kleur

Bekijk alle vacatures

Deel onze passie voor bloemen

De passie voor bloemen, die zit ons het bloed. En daarom gaan we iedere dag met ruim 500 collega's met plezier aan het werk. Dat doen we vol energie, met passie voor het vak en in hechte teams. Allemaal met hart voor de zaak! Passen die houding en dat gevoel bij jou? En sluit jij je graag aan bij een bedrijf dat het verschil maakt bij importerende groothandels en bloemisten over de hele wereld? Bekijk dan onze vacatures hieronder, of lees het hele verhaal van OZ-Hami.

Lees meer over ons

Laatste vacatures

Werken op kantoor

Op de kantoren in Aalsmeer en Westland bruist het van de activiteit. Hier komt de hele wereld samen. Of het nu gaat om inkoop, verkoop, administratie of marketing: iedere functie maakt dagelijks verschil in het werk van bloemisten in meer dan vijftig landen. En dat gaat in alle talen: Russisch, Frans, Italiaans, noem het maar op!

Door de hechte samenwerking tussen teams en collega’s zorgen we dat het hele exportproces van begin tot eind op rolletjes loopt en zijn we altijd op zoek naar verbeteringen. En daarin zijn we samen één. Als medewerker bij OZ-Hami ben je onmisbaar, welke functie je ook vervult. Zo zorgen we samen voor meer kleur.

Bekijk vacatures

Werken in de logistiek

In de logistiek bij OZ-Hami speel je dagelijks de hoofdrol in de export van honderdduizenden bloemen voor meer dan 1800 klanten. Of je nu karrenbouwer bent of orderpicker: voor ons en onze partners is het werk dat jij doet van het állerhoogste belang.

Op de vloer werk je altijd in hechte, leuke teams. Jij en je collega’s weten precies hoe jullie onze klanten blij maken met resultaten zoals alleen OZ-Hami die kan leveren. En daarbij is ook ruimte om te leren, of het af en toe ‘gewoon’ even gezellig te hebben. Want OZ-Hami, dat doe je samen. Drukte of geen drukte, ’s morgens of ’s avonds: ieder team staat altijd voor elkaar klaar!

Bekijk vacatures

Bijbaan of stage

Photo of Bas Nederhof
Zes jaar geleden kwam ik bij OZ-Hami terecht als medewerker in de logistiek. Eigenlijk was dat gewoon een bijbaantje, maar de sfeer in het bedrijf beviel me goed, dus toen ik de kans kreeg er mijn afstudeerstage ook te doen heb ik die met beide handen beetgepakt! Inmiddels ben ik vast in dienst op afdeling marketing, waar ik mij gespecialiseerd heb in onze webshop! Bas Nederhof - Junior Marketeer

Een bijbaan of stage in het kloppende hart van de Nederlandse bloemenexport, dát is hoe je als middelbare scholier of student je CV een gouden randje geeft. Want, wie van je vrienden bedient er nu meer dan 1800 klanten in maar liefst 62 landen? Zo sta je bij OZ-Hami met één been in de rest van de wereld! En uiteraard is er alle ruimte voor verslagen of stage-opdrachten, want wij vinden het áltijd belangrijk dat je van ons kunt leren! Bekijk de openstaande bijbanen en stages en zie of er wat voor jou tussen staat!

Bekijk mogelijkheden

Ontmoet je collega's

15

Zo werken wij: gedreven

Dag in, dag uit gaan onze bloemen de hele wereld over. En dat doen we altijd met gevoel voor kwaliteit en oog voor wensen van de klant. Om dit waar te maken, zetten we allemaal ons beste beentje voor en letten we goed op dat we altijd de mooiste bloemen en de best opgebouwde karren op transport zetten. Want, als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook! Benieuwd naar de verhalen van onze collega's?

Lees meer

Ik vertel je graag álles over hoe leuk werken bij OZ-Hami is

credit-manager-1280x1280px Brian Grolman Recruiter

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok