FOTO

Barendsen sluit aan bij OZ-Hami

Barendsen sluit zich aan bij OZ-Hami

Bloemenexporteur Barendsen sluit zich per 1 januari 2022 aan bij OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG).

Barendsen is meer dan 100 jaar actief in de export van verse snijbloemen aan importerende groothandelsbedrijven, event- & weddingsplanners en topbloemisten.

Vanuit Aalsmeer werken dagelijks 70 medewerkers aan het op maat beleveren van klanten in ruim 35 landen wereldwijd, waaronder Zwitserland, Frankrijk en Spanje. Naast exportactiviteiten beschikt Barendsen ook over een eigen netwerk van kwekers voor bijzondere snijbloemen uit Nederland, Spanje, Italië en Zuid-Amerika.

Barendsen zocht naar een betrokken partner om de verdere groei van haar klantenportfolio te kunnen realiseren. Die is gevonden in OZ-Hami, de combinatie van exportbedrijven OZ Export, Hamifleurs en Van Dam.

Directeur Jan de Boer van Barendsen: “Vanuit het merk Barendsen is de aansluiting bij OZ-Hami een prachtige stap voor onze organisatie, onze klanten en ons kwekersnetwerk. We krijgen een betrokken partner aan boord om vanuit onze maatwerkbelevering in samenwerking verder te kunnen bouwen aan groei.”

Richard Koenen, commercieel directeur van OZ-Hami vult aan: “De expertise van Barendsen op fijnmazige logistiek en het specifieke assortiment van betrokken kwekers zijn een perfecte aanvulling op de activiteiten die wij naar de toekomst vanuit OZ-Hami richting onze klanten uit willen bouwen.”

Barendsen zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Barendsen logo nieuw

Lees meer nieuws

20 januari 2022 𝗖𝗵𝗿𝘆𝘀𝗮𝗻𝘁𝗵𝗲𝗺𝘂𝗺 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗯𝗼𝗲𝗸 🌸<br/><br/>Vandaag hebben onze productmanagers Jan, Henk-Jan & Patrick het Chrysanthemum Colours & Forms Handbook in ontvangst mogen nemen uit handen van Just Chrys<br/><br/>In het handboek zijn alle Chrysanten variëteiten vastgelegd die op het moment beschikbaar zijn. Een mooi hulpmiddel voor het selecteren van de beste soorten Chrysanten voor onze klanten!

𝗖𝗵𝗿𝘆𝘀𝗮𝗻𝘁𝗵𝗲𝗺𝘂𝗺 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗯𝗼𝗲𝗸 🌸

Vandaag hebben onze productmanagers Jan, Henk-Jan & Patrick het Chrysanthemum Colours & Forms Handbook in ontvangst mogen nemen uit handen van Just Chrys

In het handboek zijn alle Chrysanten variëteiten vastgelegd die op het moment beschikbaar zijn. Een mooi hulpmiddel voor het selecteren van de beste soorten Chrysanten voor onze klanten!

Lees meer
12 januari 2022 Aablo sluit zich aan bij OZ-Hami

Aablo sluit zich aan bij OZ-Hami

Lees meer
4 januari 2022 𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁?<br/><br/>Vind jij het een uitdaging om alles op het gebied van facilitaire zaken binnen een organisatie tiptop te regelen? En ben jij enthousiast, zelfstandig en service gericht? <br/><br/>Dan ben jij misschien wel onze nieuwe facilitaire topper! <br/><br/>Bekijk de vacature snel op onze website 👇🏼<br/><br/>https://oz-hami.nl/vacatures/facilitair-medewerker/

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁?

Vind jij het een uitdaging om alles op het gebied van facilitaire zaken binnen een organisatie tiptop te regelen? En ben jij enthousiast, zelfstandig en service gericht?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe facilitaire topper!

Bekijk de vacature snel op onze website 👇🏼

https://oz-hami.nl/vacatures/facilitair-medewerker/

Lees meer
2 januari 2022 𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁?!<br/><br/>Ben jij klaar voor de eerste werkweek van het jaar? Wij wel! 💪🏽<br/><br/>En we zijn ook klaar om jou als nieuwe collega te verwelkomen! <br/><br/>Stuur ons gerust een berichtje of bekijk de leukste vacatures op onze website! 🖥📲

𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁?!

Ben jij klaar voor de eerste werkweek van het jaar? Wij wel! 💪🏽

En we zijn ook klaar om jou als nieuwe collega te verwelkomen!

Stuur ons gerust een berichtje of bekijk de leukste vacatures op onze website! 🖥📲

Lees meer
29 december 2021 𝗛𝗲𝘆 𝗷𝗼𝗻𝗴 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁!<br/><br/>Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een leuke functie om jouw carrière een kickstart te geven of heb je al een aantal jaar werkervaring maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? <br/><br/>Wij hebben hele toffe functies beschikbaar! Wat dacht je van Junior accountmanager of Content Marketeer?!<br/><br/>Bekijk deze toffe vacatures op onze website (link in bio) <br/><br/>#werkenbijozhami #ozhami #werkenindelogistiek #werkenopkantoor #werkenopdeveiling #werkenmetbloemen #royalfloraholland #bloemenexport #junioraccountmanager #contentmarketing

𝗛𝗲𝘆 𝗷𝗼𝗻𝗴 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁!

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een leuke functie om jouw carrière een kickstart te geven of heb je al een aantal jaar werkervaring maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij hebben hele toffe functies beschikbaar! Wat dacht je van Junior accountmanager of Content Marketeer?!

Bekijk deze toffe vacatures op onze website (link in bio)

#werkenbijozhami #ozhami #werkenindelogistiek #werkenopkantoor #werkenopdeveiling #werkenmetbloemen #royalfloraholland #bloemenexport #junioraccountmanager #contentmarketing

Lees meer

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok