IMG_5087

Ruim 100 jaar ervaring,
onder één naam

De expertise, ambitie en passie van 500 medewerkers vind je in één naam: OZ-Hami. Hier voegen de wegen van OZ Export en Hamifleurs zich samen tot een ware snelweg in de export van bloemen van de állerhoogste kwaliteit. Daarbij staan samenwerking, klantgerichtheid en persoonlijke aandacht áltijd centraal. Want door het werk dat wij verrichten, komen onze klanten tot bloei. En daar zetten wij ons iedere dag opnieuw voor in!

Samen werken
aan meer kleur

Bij OZ-Hami zijn we samen één. In gezellige en hechte teams maak je in de logistiek of op kantoor iedere dag opnieuw het verschil voor onze klanten. Hun succes, dat komt door de gedreven medewerkers van OZ-Hami. Want of je nu karren bouwt, orders verwerkt, klanten adviseert of de website up-to-date houdt: jouw werk speelt een cruciale rol in de export van de állermooiste bloemen. Zo werken we met het hele team aan meer kleur, overal ter wereld!

Ben jij op zoek naar een baan in het kloppende hart van de bloemenexport, waarbij jouw werk er écht toe doet? En word jij gelukkig van een werkomgeving met nauwe samenwerking en leuke collega’s? Bekijk dan onze openstaande vacatures in Aalsmeer en Westland!

Bekijk vacatures

Cijfers liegen niet

0

landen actief

0

jaar ervaring

0

bloemen per week

0

klanten

0

% bloemen direct van de kweker

0

soorten bloemen

0

bloemenexperts in huis

"“We zijn gewoon echt een fijne club mensen, waarbij iedereen altijd voor elkaar klaar staat.”" Aneta Toff - Logistiek Medewerker

Samenwerken aan een piekfijn afgewerkt eindproduct waar de klant écht blij mee is.

En daar gaat heel wat persoonlijke aandacht in zitten. Dat streven naar een goed eindresultaat delen we met hele team, en dat maakt ons ook echt wel een hechte club. Ik ben daarom blij dat ik niet alleen leuk werk heb, maar ook fijne collega’s waar ik altijd op kan rekenen. Dat zorgt er toch voor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Want als de sfeer op de werkvloer goed is, dan ga je met tien keer zo veel inzet aan de slag!

Lees hele verhaal

Hier gaan onze bloemen heen

De bloemen van OZ-Hami komen overal. Van Italië tot Ierland en van België tot Bulgarije: overal waar we leveren maken wij onze klanten blij met meer kleur!

map of europe

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok