fotomel_00158_OZHAMI2021

Challenging vacancies

At OZ-Hami, you will keep making a difference for importing wholesalers and florists all over the world. Each of our functions is just as indispensable. So you can always be 100% sure that your work really matters. Your sense of quality and your commitment colour the world. And we are proud of that! Below, you can take a look at our vacancies at the office and in logistics. Do you see a challenging function that suits you perfectly? Respond right away, and who knows, maybe you will be an indispensable part of our close team soon.

Search and filter

Working together on a colourful future

Find a vacancy that suits you and read everything about it on our website. Do you see your dream job? Respond right away!

Logistiek medewerker bloemenexport

Logistiek medewerker bloemenexport

Iedere kar zie jij als een nieuwe puzzel die jij zo efficiƫnt mogelijk legt. Jij zorgt dat de fusten, emmers en los verpakte bloemen netjes aankomen bij de eindklant. Wanneer de puzzel is gelegd, kijk jij vol trots naar het eindresultaat dat er schilderachtig uitziet. Als logistiek medewerker bloemenexport, vind je jouw werk helemaal het einde. Enthousiast ga je helemaal los als de producten via de gemechaniseerde band aankomen bij jouw gate. Je handelt de orders zelfstandig af. Je zorgt dat zoveel mogelijk bloemen en planten op een kar passen en bestand zijn tegen het transport. Wat je op een gemiddelde werkdag doet?

Read more
Junior accountmanager (Frankrijk)

Junior accountmanager (Frankrijk)

Heb jij commercieel talent en ben je op zoek naar een startersfunctie bij een internationale speler? Lijkt het je leuk vloeiend Frans te leren lopend, door de Alpen of bij de nonnen in Vught? Wij willen onze Franse accountmanagement team uitbreiden.

Read more
HR Business Partner

HR Business Partner

Hou je ervan om in een dynamische, internationaal georiƫnteerde omgeving te werken en aan de slag te gaan met de ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers? Als HR Business Partner bij OZ-Hami kom je terecht in een dynamische omgeving door externe ontwikkelingen en groei, met een diversiteit aan HR-vraagstukken. Hierdoor is er alle ruimte en vrijheid voor jouw ambitie, talent, inbreng en ondernemerschap.

Komend jaar zal de nadruk liggen op het ontwikkelen van onze medewerkers en leidinggevenden, het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers, medewerkerstevredenheid en het optimaliseren van onze administratieve processen en HR data. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Read more
Kantinemedewerker

Kantinemedewerker

Heb jij passie voor de horeca, maar ben je graag in het weekend vrij? Wil je graag aan de slag in een horecafunctie en daarbij voldoende tijd over houden voor je prive leven. Wij zoeken een parttime kantine medewerker.

Read more
Credit Controller

Credit Controller

Wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een internationaal dynamische organisatie? Als credit controller werk je in een leuk jong team en ben je de connectie tussen de commerciele teams en finance. 

Read more
Medewerker logistiek verwerking

Medewerker logistiek verwerking

Ben jij een echte bloemenliefhebber en hou je ervan om elke dag bloemen door je handen heen te hebben? Als medewerker logistiek verwerking werk je met muziek op de achtergrond de bloemen die via de lopende band naar je toe komen. Ook voer je gegevens van het fust of aanpassingen in het systeem.   

Read more
Reset filters

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok