fotomel_00158_OZHAMI2021

Challenging vacancies

At OZ-Hami, you will keep making a difference for importing wholesalers and florists all over the world. Each of our functions is just as indispensable. So you can always be 100% sure that your work really matters. Your sense of quality and your commitment colour the world. And we are proud of that! Below, you can take a look at our vacancies at the office and in logistics. Do you see a challenging function that suits you perfectly? Respond right away, and who knows, maybe you will be an indispensable part of our close team soon.

Search and filter

Working together on a colourful future

Find a vacancy that suits you and read everything about it on our website. Do you see your dream job? Respond right away!

Logistiek medewerker bloemenexport

Logistiek medewerker bloemenexport

Met een glimlach op je gezicht kijk je vanaf de balustrade naar de emmers bloemen die over de lopende band gaan. Je denkt bij jezelf: ‘wat een  gave werkplek heb ik’. Als logistiek medewerker bij 1 van de toonaangevende bloemenexporteurs in Nederland heb je een verantwoordelijke job. Jij bent de laatste schakel van de ketting en maakt bestellingen klaar voor de eindklant. Iedere dag opnieuw weet jij de 20 tot 40 karren op de juiste compacte manier transport-klaar te maken. Met jouw ruimtelijk inzicht loopt het logistieke proces op rolletjes en handel jij orders met de juiste nauwkeurigheid en snelheid af. Klinkt dit goed voor jou? We doen er nog een schepje bovenop. Bij ons heb je niet alleen een baan met baangarantie. De doorgroeikansen naar functies als planner of meewerkend voorman zijn er volop.

Read more
Talent Acquisition Specialist

Talent Acquisition Specialist

Samen kom je verder dan alleen, daar zijn wij van overtuigd! Hier speel jij als corporate recruiter een cruciale rol in. Binnen deze functie houd jij je bezig met het vinden en binden van toptalenten. Dit doe je niet alleen voor de logistiek afdeling maar organisatie breed. Buiten het invullen van kleurrijke vacatures houd jij je bezig met arbeidsmarktcommunicatie, campus recruitment en het verder uitwerken van bijvoorbeeld het stagebeleid. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou!

Read more
Laadmeester

Laadmeester

Ben jij die stevige persoonlijkheid die in een georganiseerde hectiek het hoofd koel kan houden en zorgt dat iedere zending op tijd de juiste vrachtwagen in gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als expeditie coördinator heb je een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat de juiste karren en pallets geladen worden door de chauffeurs, zodat onze klanten hun bloemen op tijd geleverd krijgen.

Read more
Service Medewerker Emballage

Service Medewerker Emballage

Jij bent graag fysiek bezig en bent toe aan meer verantwoordelijkheid in je werk?

Read more
Stages

Stages

Unieke ervaringen opdoen bij de grootste bloemen exporteur in de markt. Dat is een stage bij OZ Hami. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) ontdek je wat je leuk vindt en waar je blij van wordt, maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden. Een stage bij OZ Hami betekent: miljoenen klanten blij maken en de bekendheid vergroten. Dus volg jij een bachelor (ook HBO!) of master Een wil je vanaf september 2023 op ontdekkingsreis gaan? Meld je dan aan voor een kennismaking!

Read more
Content Marketeer

Content Marketeer

Droom jij ervan om de hele dag te werken met de allermooiste bloemen in één van de kleurrijkste bedrijven van Nederland? Heb je een passie voor beeld, video, en tekst en weet jij onze klanten in meer dan 60 landen te inspireren met de allerbeste content? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Read more
HR Manager

HR Manager

Als Human Resources Manager ben je  vanaf het begin onderdeel van het Management Team en kun je gelijk verder bouwen aan belangrijke onderwerpen zoals medewerker betrokkenheidsonderzoeken, versterking van de organisatie, medezeggenschap en de professionalisering en beloning van onze collega’s. Daarnaast zijn er ook zaken die verbeterd kunnen worden, zoals de digitalisering van de HRM processen en , work-force planning.

 

 

Read more
Logistiek Medewerker Productie-Orders

Logistiek Medewerker Productie-Orders

Ben jij een echte bloemenliefhebber en vind je het belangrijk dat je met een gezellige groep collega’s werkt? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Als logistiek medewerker productie ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces.

Read more
Reset filters

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok