More colour
by collaboration

Collaboration

The expertise of two companies brought together under one name, that is OZ-Hami. With our excellent collaboration, we can elevate our partners as well as our employees to great heights.

Collaboration

Working at

A job right in the beating heart of worldwide flower export, and still being part of a fun and close team: that’s the norm at OZ-Hami.

Read more

500 experts,
100% commitment

The power of together, that’s what we believe in at OZ-Hami. By combining the knowledge and experience of OZ Export and Hamifleurs, we achieve the best results every single day, so that our clients in over 50 countries can flourish.

Read more

Latest vacancies

"“The moment you buy flowers, you not only buy a lot of color, but also beautiful memories and feelings.”" Megane Gillard - Accountmanager France

the passion for flowers, I've had since childhood.

Flowers are simply the most beautiful product in the world! Because the moment you buy a flower, you not only buy a lot of color, but also beautiful memories and feeling. There can be so much emotion associated with a certain type of flower, that really touches me. That is why I have done everything I can to get started at OZ-Hami, because here I can work daily with the product I have a real passion for. And that's worth a lot.

Read more

Latest news

10 January 2023 Wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een internationaal dynamisch bedrijf? Als Business Controller werk je in een leuk jong team en rapporteer je direct aan de  financieel directeur. Jij bent de connectie tussen de diverse operationele afdelingen en Finance.<br/><br/>Bekijk de vacature op onze website of stuur ons een berichtje!<br/><br/>https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/business-controller/

Wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een internationaal dynamisch bedrijf? Als Business Controller werk je in een leuk jong team en rapporteer je direct aan de financieel directeur. Jij bent de connectie tussen de diverse operationele afdelingen en Finance.

Bekijk de vacature op onze website of stuur ons een berichtje!

https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/business-controller/

Read more
22 December 2022 Kerst staat voor de deur! 🎅🏼🎄<br/><br/>Wij wensen je fijne feestdagen & een gezond 2023! <br/><br/>Ook in het nieuwe jaar werken wij samen aan meer kleur! 🌹🌷🌸

Kerst staat voor de deur! 🎅🏼🎄

Wij wensen je fijne feestdagen & een gezond 2023!

Ook in het nieuwe jaar werken wij samen aan meer kleur! 🌹🌷🌸

Read more
19 December 2022 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁!<br/><br/>Droom jij ervan om de hele dag te werken met de allermooiste bloemen en ben jij commercieel, creatief, en communicatief sterk? Krijg jij energie van het vertalen van onze doelstellingen naar fleurrijke campagnes, sterke promoties, en krachtige communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou!<br/><br/>Bekijk de vacature op onze website of stuur ons direct een berichtje voor meer informatie! https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/marketeer/

𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁!

Droom jij ervan om de hele dag te werken met de allermooiste bloemen en ben jij commercieel, creatief, en communicatief sterk? Krijg jij energie van het vertalen van onze doelstellingen naar fleurrijke campagnes, sterke promoties, en krachtige communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de vacature op onze website of stuur ons direct een berichtje voor meer informatie! https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/marketeer/

Read more
25 October 2022 𝗛𝗲𝘆! 𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗲 𝘄𝗶𝗷 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻?<br/><br/>Voor onze afdeling Facturatie zijn we op zoek naar een echte topper! Wij bieden je een goed marktconform salaris, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, prettige werksfeer, een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert en natuurlijk de mooiste bloemen met korting!<br/><br/>Voel jij je verantwoordelijk voor het opmaken van documenten en facturen bij de diverse zendingen van de mooiste bloemen over heel de wereld? Bekijk dan de vacature, stuur ons een berichtje voor meer informatie of solliciteer direct!<br/><br/>https://lnkd.in/e6nMevJA

𝗛𝗲𝘆! 𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗲 𝘄𝗶𝗷 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻?

Voor onze afdeling Facturatie zijn we op zoek naar een echte topper! Wij bieden je een goed marktconform salaris, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, prettige werksfeer, een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert en natuurlijk de mooiste bloemen met korting!

Voel jij je verantwoordelijk voor het opmaken van documenten en facturen bij de diverse zendingen van de mooiste bloemen over heel de wereld? Bekijk dan de vacature, stuur ons een berichtje voor meer informatie of solliciteer direct!

https://lnkd.in/e6nMevJA

Read more
17 October 2022 𝗟𝗼𝗴𝗶𝘀𝘁𝗶𝗲𝗸𝗲 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁!<br/><br/>Zijn bloemen helemaal jouw ding en wil jij graag werken in een gezellig team? Ben jij een echte aanpakker en staat kwaliteit bij jou altijd hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!<br/><br/>Samen met je teamleden verwerk je op een mooie dag meer dan twee miljoen bloemen. Geen dag is bij ons hetzelfde! Als de bloemen zijn binnengekomen, dan controleer en verwerk je ze, hierbij staat de kwaliteit van de bloemen centraal.<br/><br/>Iets voor jou? Bekijk de vacature en solliciteer direct! Heb je nog vragen? Stuur ons dan vooral een berichtje! <br/><br/>https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/logistiek-medewerker-ingang/

𝗟𝗼𝗴𝗶𝘀𝘁𝗶𝗲𝗸𝗲 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁!

Zijn bloemen helemaal jouw ding en wil jij graag werken in een gezellig team? Ben jij een echte aanpakker en staat kwaliteit bij jou altijd hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je teamleden verwerk je op een mooie dag meer dan twee miljoen bloemen. Geen dag is bij ons hetzelfde! Als de bloemen zijn binnengekomen, dan controleer en verwerk je ze, hierbij staat de kwaliteit van de bloemen centraal.

Iets voor jou? Bekijk de vacature en solliciteer direct! Heb je nog vragen? Stuur ons dan vooral een berichtje!

https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/logistiek-medewerker-ingang/

Read more
7 October 2022 𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴!<br/><br/>Het is weer vrijdag en dus hebben we een super leuke vacature voor je! We zijn namelijk op zoek naar een Corporate Recruiter! Een echte topper die een talent heeft voor het vinden en binden van nieuwe collega's. <br/><br/>Dit doe je niet alleen voor de logistieke afdeling maar organisatie breed. Buiten het invullen van kleurrijke vacatures houd jij je bezig met arbeidsmarktcommunicatie, campus recruitment en het verder uitwerken van bijvoorbeeld het stagebeleid. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou!<br/><br/>Bekijk de vacature op onze website en wie weet spreken we je snel! <br/><br/>https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/corporate-recruiter/

𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴!

Het is weer vrijdag en dus hebben we een super leuke vacature voor je! We zijn namelijk op zoek naar een Corporate Recruiter! Een echte topper die een talent heeft voor het vinden en binden van nieuwe collega's.

Dit doe je niet alleen voor de logistieke afdeling maar organisatie breed. Buiten het invullen van kleurrijke vacatures houd jij je bezig met arbeidsmarktcommunicatie, campus recruitment en het verder uitwerken van bijvoorbeeld het stagebeleid. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou!

Bekijk de vacature op onze website en wie weet spreken we je snel!

https://oz-hami.nl/werken-bij/vacatures/corporate-recruiter/

Read more
More news

Would you like to know more, work with us or apply for a job?

Call +31 (0)297 356 100 or complete the form.

"*" indicates required fields

Consent*

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok