Search with

Working together for more color.

That’s what you do at OZ-Hami

At OZ-Hami, you make a difference every day for our customers around the world. And in doing so, each of our functions is equally indispensable. In fact, our flowers often have a very important purpose, such as a wedding bouquet or a gift that is personally presented. So you always know 100% that your work really matters. And we are proud of that!

Share our passion for flowers.

The passion for flowers, it’s in our blood. And that’s why we enjoy going to work every day with over 300 colleagues. We do so full of energy, with passion for the profession and in close-knit teams. All with heart!

Does that feeling suit you and would you like to join a strong Dutch family company that operates globally? Then check out our job openings below, or read the full story of OZ-Hami.

Vacancies.

photo of Stage Logistiek & Supply Chain

Stage Logistiek & Supply Chain

Help jij mee om ons logistieke proces te verbeteren?Ben jij data gedreven, creatief, heb je kennis van logistieke processen en droom jij ervan om zelfstandig een verbetervoorstel te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Logistiek
 • 33-40 uur
photo of Medewerker logistiek Ingang

Medewerker logistiek Ingang

Zijn bloemen helemaal jouw ding en wil jij graag werken in een gezellig team? Ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Logistiek
 • 33-40 uur
photo of Commercieel Marketeer

Commercieel Marketeer

De bloemenmarkt in Milaan, koninklijke paleizen in het Midden-Oosten, en de belangrijkste e-commerce platforms over de hele wereld. Met klanten in meer dan 60 landen komen de bloemen van OZ-Hami wereldwijd terecht en zijn we constant op zoek naar nieuw talent! Om onze klanten nog beter te bedienen zijn we op zoek naar een commerciële Marketeer, met een passie voor e-mailmarketing! Word jij hier enthousiast van en ben jij de verbindende schakel tussen onze Marketing afdeling, Sales, en de klant? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 • Marketing
 • Fulltime
photo of Logistiek medewerker bloemenexport

Logistiek medewerker bloemenexport

Houd jij ervan om elke dag bloemen in je handen te hebben? Iedere kar zie jij als een nieuwe puzzel die jij zo efficiënt mogelijk legt. Als medewerker logistiek bloemenexport zorg jij ervoor dat de bloemen met fusten en los verpakte bloemen netjes aankomen bij de eindklant. Wanneer de puzzel is gelegd, kijk jij vol trots naar het eindresultaat dat er schilderachtig uitziet.

 • Logistiek
 • 33-40 uur
photo of Junior accountmanager Italië

Junior accountmanager Italië

Heb jij commercieel talent en ben je op zoek naar een startersfunctie bij een internationale speler? Lijkt het je leuk om vloeiend Italiaans te leren, lopend door de Alpen of bij de nonnen in Vught? Wij willen onze Italiaanse accountmanagementteam uitbreiden.

 • Commercieel
 • Fulltime
photo of Administratief Medewerker Emballage

Administratief Medewerker Emballage

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende, maar vooral verantwoordelijke administratieve job? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Als administratief medewerker emballage ben jij het aanspreekpunt voor zowel onze collega’s als de transporteurs.

 • Administratief
 • 33-40 uur

Working in the office.

The Aalsmeer office is bustling with activity: this is where the whole world comes together. Whether in Purchasing, Sales, Administration or Marketing, each department makes a difference every day for our customers in more than 60 countries. And it goes in all languages: from French to Italian and from German to Romanian, you name it!

Working in logistics.

In logistics at OZ-Hami, you play an important role every day in the export of hundreds of thousands of flowers towards our customers. Whether you are building trolleys or an order picker, the work you do is of the utmost importance to us and our partners. On the floor, you always work in tight-knit, fun teams. And with that, there is also room to learn and to “just have a good time” from time to time. Because being OZ-Hami is something you do together. Busy or not busy, morning or night: every team is always there for each other!

Meet your colleagues.

” alt=”photo of Robert Donicie”>

Robert Donicie

Teamleider Logistiek

Al vanaf mijn geboorte kwam ik dagelijks in aanraking met bloemen. Ik ben namelijk opgegroeid tussen de rozen die mijn oom en mijn vader kweekte. Hoe ouder ik werd hoe vaker ik ging helpen. Vaak maakte we bosjes van onze rozen om weg te geven aan vrienden en familie. Zo ben ik eigenlijk mijn hele leven in de bloemenbranche blijven plakken. Op dit moment ben ik werkzaam als teamleider inpak en sorteercentrum bij OZ-Hami. Na een open sollicitatie ben ik begonnen bij de karrenbouw en heb ik daarna nog een aantal afdelingen doorlopen. Het was een hele leuke ervaring om op verschillende afdelingen te werken, en zo begrijp ik goed wat er op elke afdeling gebeurd. Het is een voldoening en uitdaging om te zorgen dat de bloemen die wij op de afdeling verwerken en inpakken, zo goed als mogelijk richting de klant gaan. Of dat nu via de snelweg is of via de lucht. Samen met mijn team proberen we elke dag in een fijne werksfeer te zorgen voor tevreden klanten. Het maakt me blij om onderdeel te zijn van dit mooie en grote bedrijf. Naast het harde werken, genieten we ook volop van bedrijfsfeestjes of een georganiseerde activiteit van de personeelsvereniging.

” alt=”photo of Linda Ceelen”>

Linda Ceelen

Verwerking

Inmiddels werk ik al meer dan 12 jaar bij OZ-Hami en nog steeds werk ik er met veel plezier. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat we verantwoordelijk zijn voor de finishing touch. Wat de klant wil, proberen we te verzorgen. Mooi ingezakt met een barcode erop zodat het makkelijk verkocht kan worden. “Done!” Een mooie mix van bloemen maken. “Geen probleem.” Kou-gevoelige bloemen warm inpakken. “Tuurlijk, we willen immers dat de klanten goede kwaliteit krijgen.” En wetende dat ons werk, ons product, onze bloemen de hele wereld over gaan en overal voor blije gezichten zorgen, vind ik bijzonder en ben ik trots op. Niet alles gaat trouwens naar het buitenland, we sponsoren ook mooie initiatieven in Nederland. Zo leverden we afgelopen jaar kleine boeketjes aan deelnemers van NLdoet, sponsoren we mee aan de jaarlijkse ‘tulpentuin’ op de Dam in Amsterdam, en stonden onder andere onze bloemen in de kerk bij de kroning van Koning Willem-Alexander. Dat geeft mij echt een glimlach op mijn gezicht, dat we dat hebben mogen doen. Naast dat bloemen hele mooi product zijn (een feestje zonder bloemen ziet er immers karig uit), ben ik hier gebleven voor de sfeer. OZ-Hami is in mijn ogen groot geworden door klein te blijven. We zijn geen klein bedrijf, zeker niet, maar we gaan wel heel familiair met elkaar om. Het is gezellig, informeel en we helpen elkaar. Ik werk hier nu al langer dan een decennium met veel plezier, en hoop hier nog lang te blijven werken.

” alt=”photo of Megane Gillard”>

Megane Gillard

Account Manager

“De passie voor bloemen heb ik van jongs af aan al. Ik ben opgegroeid in Frankrijk en ik wist altijd al één ding zeker: ik wil later iets met bloemen gaan doen. Toevallig had ik een oom die in de bloemen werkte en dankzij hem kwam ik in aanraking met OZ-Hami in Nederland. Ik ben toen direct aan de slag gegaan om daar een stage te regelen! Toen ik eenmaal twee maanden mee mocht draaien bij OZ-Hami wilde ik éigenlijk niet meer weg. En dus bleef ik ze na mijn stage net zo lang bellen tot ik permanent aan de slag mocht als verkoper voor regio Frankrijk. Ik heb toen alles wat mee kon in mijn Citroën gepropt en ben zo naar Nederland gereden… uit liefde voor het vak! Nu ben ik blij dat ik iedere dag mag werken met het állermooiste product ter wereld, bloemen! Want op het moment dat je een bloem koopt, koop je niet alleen een hoop kleur, maar ook prachtige herinneringen en gevoel. Zo had ik bijvoorbeeld eens iemand aan de lijn die op haar bruiloft héél graag de favoriete bloemen wilde hebben van haar overleden oma. Als je dat dan ook voor iemand kunt regelen, is dat het beste gevoel ter wereld. Daarom ben ik blij dat ik bij OZ-Hami écht wat bijzonders kan doen met mijn passie voor bloemen.”

” alt=”photo of Brian Vogel”>

Brian Vogel

Account Manager 

Sinds mijn 19e ben ik werkzaam in de bloemenexport. Ik heb voornamelijk altijd in de luchtvracht naar verre bestemmingen gewerkt, waar ik de complexiteit en uitdagingen van de logistiek en het transport van bloemen leerde kennen. Vroeger heb ik ook een aantal jaren ingekocht. Dankzij deze ervaring weet ik wat er in de markt speelt en begrijp ik dat het niet altijd makkelijk gaat bij inkoop. Deze super waardevolle ervaringen hebben het voor mij makkelijker gemaakt om effectief samen te werken met mijn collega’s bij inkoop. Sinds een jaar of 10 ben ik erachter gekomen dat verkopen wel echt mijn ding is. Het contact met de klanten wat ik elke dag heb, vind ik echt ontzettend leuk en verrijkend. De bloemen die wij verkopen worden ingepakt in dozen en via luchtvracht naar hun verre bestemming gebracht. Hier komen veel factoren waar je rekening mee moet houden bij kijken. In deze tak van de handel, gaat alles om de details. Het proces van het constant verbeteren en vernieuwen van alles wat we doen, is wat ik leuk vind aan mijn werk. Vooral wanneer klanten met speciale aanvragen komen, zie ik dat als een uitdaging om alles zo goed mogelijk te organiseren en hun verwachtingen te overtreffen. Het geeft mij een enorme voldoening om te zien hoe onze bloemen in perfecte staat op hun bestemming aankomen, wetende dat ik een bijdrage heb geleverd aan dat succes.

” alt=”photo of Zoë Oberoi”>

Zoë Oberoi

Marketing & Communicatie

In tegenstelling tot veel van mijn collega’s die hier al jaren werken, ben ik nog maar kort werkzaam bij OZ-Hami. Vanaf het begin voelde ik echter al de warme familiesfeer die hier heerst. Veel mensen kennen elkaar al jaren, maar ze staan enorm open voor nieuwe gezichten. Dankzij deze open houding voelde ik me al snel onderdeel van de OZ-Hami familie. Momenteel werk ik als marketing en communicatie medewerker. Elke week heb ik plezier met het maken van content van de prachtige bloemen die we elke dag met zorg opsturen. Het blijft elke dag indrukwekkend om het logistieke proces te zien. Elke dag is anders, en dat is precies wat ik zo leuk vind aan de bloemenbranche. Het aanbod van bloemen varieert dagelijks, wat vaak schakelen vereist. Hoewel ik zelf geen achtergrond heb in de bloemenbranche, zijn er gelukkig genoeg collega’s die met passie over bloemen kunnen en willen vertellen. Hun enthousiasme en kennis zorgen ervoor dat ik me snel heb kunnen inwerken en nu met veel plezier mijn steentje bijdraag aan het team. De samenwerking een groot pluspunt. Ondanks dat ik nog nieuw ben, voel ik me altijd gesteund door mijn collega’s. Iedereen is bereid om te helpen. Deze collegialiteit en teamspirit maken het werk niet alleen productief, maar ook erg plezierig. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik elke werkdag mijn laptop afsluit met een glimlach en (hopelijk) een bos bloemen.

Contact us.

Do you have any questions or want to get in touch with us? We are always open to answering questions, suggestions or (open) applications.

"*" indicates required fields