fotografie OZ-HAMI 2021

Samenwerking

Samenwerken, dat zit in ons bloed. Of het nu gaat om de kwekers die ons werk mogelijk maken of importerende groothandels en bloemisten die we iedere dag mogen bedienen: we zetten ons altijd maximaal in om de beste resultaten te leveren voor álle betrokken partijen. En daarbij zijn glasheldere communicatie en gevoel voor loyaliteit het allerbelangrijkste voor ons.

Klanten

Onze kleurrijke verzameling klanten zorgt er voor dat we kunnen blijven doen wat we doen. Over de hele wereld leveren we bloemen aan groothandels en bloemisten, elk met hun eigen voorkeuren en wensen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat we altijd een luisterend oor bieden, om zo te zorgen dat iedere klant naar volle tevredenheid bediend kan worden.

Hoewel we ons iedere dag met man en macht inzetten voor de klanten die we hebben gaan we ook graag nieuwe samenwerkingen aan. Zo zorgen we dat straks nog meer bedrijven de bloemetjes buiten kunnen zetten.

Klant

Kwekers

De kwekers waarmee wij samenwerken verrichten wonderen. Keer op keer leveren ze de állerbeste bloemen bij ons af. Dat is voor ons en onze klanten ook enorm belangrijk, want mede door deze kwalitatieve bloemen kunnen de bloemisten zich onderscheiden in de markt. De kwekers brengen kleur in ons leven, zodat wij het weer in het leven van onze klanten kunnen brengen.

Onze band met kwekers is van oudsher nauw en persoonlijk. Wij gaan onze relaties namelijk altijd voor de lange termijn aan, omdat we geloven in de kracht van duurzame samenwerkingen. Zo brengen we elkaar tot bloei.

vdLugt_sRGB_HR___CLE1090

Cijfers liegen niet

0

landen actief

0

jaar ervaring

0

bloemen per week

0

klanten

0

% bloemen direct van de kweker

0

soorten bloemen

0

bloemenexperts in huis

Duurzame relaties op één

Wij vinden het van groot belang dat de samenwerking met onze kwekers en andere partners voelt als een echte bovenal hechte band. Daarmee willen we ook graag investeren in een partnership voor de lange termijn. Want, niks werkt zo aangenaam en vertrouwd als een duurzame relatie! Meer weten over hoe wij een samenwerking zien? Neem contact met ons op!

Contact

Samenwerken? Neem contact met ons op!

IMG_5650

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok