man-in-veld-met-tulp

Duurzaamheid binnen OZ-Hami

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een belangrijke kernwaarde binnen onze organisatie. We zijn aangesloten bij Dutch Flower Group welke zich vanaf 1999 al inzet voor een duurzamere sierteeltketen.

Lees meer

Duurzaamheidsstrategie

Wij streven naar het bijdragen van een positieve impact op het gebied van transparantie binnen de sierteeltketen, de mens binnen onze waardeketen, onze planeet én een langdurige samenwerking met zowel onze partners als onze medewerkers.

Binnen OZ-Hami hanteren wij de duurzaamheidsstrategie genaamd; IMPACT25 vanuit DFG. Deze strategie richt zich op 3 gebieden:

  • Verbetering van de transparantie binnen onze waardeketen
  • Mensen in staat stellen hun levensonderhoud te verbeteren
  • Onze impact op het milieu verminderen, voor toekomstige generaties
shutterstock_753601987

Onze doelen voor 2025

Met deze strategie als richtlijn hanteren wij drie hoofddoelstellingen, welke we gezamenlijk in 2025 streven te behalen:

  1. Het verhogen van het aantal gecertificeerde kwekers waar wij mee samenwerken
  2. Het verbeteren van de medewerker betrokkenheid & het aanmoedigen van liefdadigheidsinitiatieven
  3. Onze afvalstromen organiseren en reduceren

Dutch Flower Foundation

In het kader van de mens en onze omgeving is liefdadigheid ook een van de speerpunten. Dit houdt in dat wij ook organisaties, stichtingen, verenigingen én initiatieven van onze medewerkers steunen waar nodig. Samen met Dutch Flower Foundation we daarbij de leefsituatie en het welzijn van hulpbehoevende mensen en kinderen. Gericht op concreet en breed, georiënteerde projecten.

logo-fsi-en-ozhami
man-op-veiling-met-bloemen

Medewerkers betrokkenheid / duurzame inzetbaarheid

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie. Medewerkers die plezier hebben in hun werk, regie hebben over hun werk, verantwoordelijkheid nemen en werken binnen een transparante organisatie zullen zich beter ontwikkelen. Wij willen een veilige en inspirerende werkomgeving creëren waarin zij dat kunnen doen. Door persoonlijke aandacht te geven laten we onze medewerkers tot bloei komen en daar zetten we ons iedere dag voor in!

Meer weten over duurzaamheid binnen OZ-Hami neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok