fotografie OZ-HAMI 2021

Megane Gillard

De passie voor bloemen heb ik van jongs af aan al. Ik ben opgegroeid in Frankrijk, en ik wist één ding zeker; ik wil later iets met bloemen gaan doen. Toevallig had ik een oom die dat al deed, en dankzij hem kwam ik in aanraking met OZ-Hami in Nederland. Ik ben toen direct aan de slag gegaan om daar een stage te regelen!

Toen ik eenmaal twee maanden mee mocht draaien bij OZ-Hami wilde ik éigenlijk niet meer weg. En dus bleef ik ze na mijn stage net zo lang bellen tot ik permanent aan de slag mocht als verkoper voor regio Frankrijk. Ik heb toen alles wat mee kon in mijn Citroën gepropt en ben zo naar Nederland gereden, uit liefde voor het vak!

Nu ben ik blij dat ik iedere dag mag werken met het állermooiste product ter wereld. Want op het moment dat je een bloem koopt, koop je niet alleen een hoop kleur, maar ook prachtige herinneringen en gevoel. Zo had ik bijvoorbeeld eens iemand aan de lijn die op haar bruiloft héél graag de favoriete bloemen wilde hebben van haar oma, die niet meer in leven was. Als je dat dan ook voor iemand kunt regelen, is dat het beste gevoel ter wereld. Daarom ben ik blij dat ik bij OZ-Hami écht wat bijzonders kan doen met mijn passie voor bloemen.

 

Meer verhalen van onze collega's lezen?

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok