Zoek met

Robert Donicie

Teamleider Logistiek

Al vanaf mijn geboorte kwam ik dagelijks in aanraking met bloemen. Ik ben namelijk opgegroeid tussen de rozen die mijn oom en mijn vader kweekte. Hoe ouder ik werd hoe vaker ik ging helpen. Vaak maakte we bosjes van onze rozen om weg te geven aan vrienden en familie. Zo ben ik eigenlijk mijn hele leven in de bloemenbranche blijven plakken. Op dit moment ben ik werkzaam als teamleider inpak en sorteercentrum bij OZ-Hami.

Na een open sollicitatie ben ik begonnen bij de karrenbouw en heb ik daarna nog een aantal afdelingen doorlopen. Het was een hele leuke ervaring om op verschillende afdelingen te werken, en zo begrijp ik goed wat er op elke afdeling gebeurd. Het is een voldoening en uitdaging om te zorgen dat de bloemen die wij op de afdeling verwerken en inpakken, zo goed als mogelijk richting de klant gaan. Of dat nu via de snelweg is of via de lucht. Samen met mijn team proberen we elke dag in een fijne werksfeer te zorgen voor tevreden klanten.

Het maakt me blij om onderdeel te zijn van dit mooie en grote bedrijf. Naast het harde werken, genieten we ook volop van bedrijfsfeestjes of een georganiseerde activiteit van de personeelsvereniging.