Zoek met

Zoë Oberoi

Marketing & Communicatie

In tegenstelling tot veel van mijn collega’s die hier al jaren werken, ben ik nog maar kort werkzaam bij OZ-Hami. Vanaf het begin voelde ik echter al de warme familiesfeer die hier heerst. Veel mensen kennen elkaar al jaren, maar ze staan enorm open voor nieuwe gezichten. Dankzij deze open houding voelde ik me al snel onderdeel van de OZ-Hami familie.

Momenteel werk ik als marketing en communicatie medewerker. Elke week heb ik plezier met het maken van content van de prachtige bloemen die we elke dag met zorg opsturen. Het blijft elke dag indrukwekkend om het logistieke proces te zien. Elke dag is anders, en dat is precies wat ik zo leuk vind aan de bloemenbranche. Het aanbod van bloemen varieert dagelijks, wat vaak schakelen vereist.

Hoewel ik zelf geen achtergrond heb in de bloemenbranche, zijn er gelukkig genoeg collega’s die met passie over bloemen kunnen en willen vertellen. Hun enthousiasme en kennis zorgen ervoor dat ik me snel heb kunnen inwerken en nu met veel plezier mijn steentje bijdraag aan het team. De samenwerking een groot pluspunt. Ondanks dat ik nog nieuw ben, voel ik me altijd gesteund door mijn collega’s. Iedereen is bereid om te helpen. Deze collegialiteit en teamspirit maken het werk niet alleen productief, maar ook erg plezierig. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik elke werkdag mijn laptop afsluit met een glimlach en (hopelijk) een bos bloemen.