Zoek met

Linda Ceelen

Verwerking

Inmiddels werk ik al meer dan 12 jaar bij OZ-Hami en nog steeds werk ik er met veel plezier. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat we verantwoordelijk zijn voor de finishing touch. Wat de klant wil, proberen we te verzorgen. Mooi ingezakt met een barcode erop zodat het makkelijk verkocht kan worden. “Done!” Een mooie mix van bloemen maken. “Geen probleem.” Kou-gevoelige bloemen warm inpakken. “Tuurlijk, we willen immers dat de klanten goede kwaliteit krijgen.” En wetende dat ons werk, ons product, onze bloemen de hele wereld over gaan en overal voor blije gezichten zorgen, vind ik bijzonder en ben ik trots op.

Niet alles gaat trouwens naar het buitenland, we sponsoren ook mooie initiatieven in Nederland. Zo leverden we afgelopen jaar kleine boeketjes aan deelnemers van NLdoet, sponsoren we mee aan de jaarlijkse ‘tulpentuin’ op de Dam in Amsterdam, en stonden onder andere onze bloemen in de kerk bij de kroning van Koning Willem-Alexander. Dat geeft mij echt een glimlach op mijn gezicht, dat we dat hebben mogen doen.

Naast dat bloemen hele mooi product zijn (een feestje zonder bloemen ziet er immers karig uit), ben ik hier gebleven voor de sfeer. OZ-Hami is in mijn ogen groot geworden door klein te blijven. We zijn geen klein bedrijf, zeker niet, maar we gaan wel heel familiair met elkaar om. Het is gezellig, informeel en we helpen elkaar. Ik werk hier nu al langer dan een decennium met veel plezier, en hoop hier nog lang te blijven werken.