Zoek met

Brian Vogel

Account Manager 

Sinds mijn 19e ben ik werkzaam in de bloemenexport. Ik heb voornamelijk altijd in de luchtvracht naar verre bestemmingen gewerkt, waar ik de complexiteit en uitdagingen van de logistiek en het transport van bloemen leerde kennen. Vroeger heb ik ook een aantal jaren ingekocht. Dankzij deze ervaring weet ik wat er in de markt speelt en begrijp ik dat het niet altijd makkelijk gaat bij inkoop. Deze super waardevolle ervaringen hebben het voor mij makkelijker gemaakt om effectief samen te werken met mijn collega’s bij inkoop.

Sinds een jaar of 10 ben ik erachter gekomen dat verkopen wel echt mijn ding is. Het contact met de klanten wat ik elke dag heb, vind ik echt ontzettend leuk en verrijkend. De bloemen die wij verkopen worden ingepakt in dozen en via luchtvracht naar hun verre bestemming gebracht. Hier komen veel factoren waar je rekening mee moet houden bij kijken. In deze tak van de handel, gaat alles om de details.

Het proces van het constant verbeteren en vernieuwen van alles wat we doen, is wat ik leuk vind aan mijn werk. Vooral wanneer klanten met speciale aanvragen komen, zie ik dat als een uitdaging om alles zo goed mogelijk te organiseren en hun verwachtingen te overtreffen. Het geeft mij een enorme voldoening om te zien hoe onze bloemen in perfecte staat op hun bestemming aankomen, wetende dat ik een bijdrage heb geleverd aan dat succes.