Zoek met

Succesvolle start van het Preferred Partner Programma tijdens eerste Partner Event

Op woensdag 4 september vond het allereerste OZ-Hami Preferred Partner Event plaats, een belangrijke stap binnen het nieuwe Preferred Partner Programma (PPP). Dit programma, dat begin dit jaar werd gelanceerd, is opgezet om nauwer samen te werken met kwekers van OZ-Hami. Het doel is gezamenlijke groei en verbetering, met als speerpunten activiteiten zoals ‘Kweker van de Week’ en het delen van data.

Alle 15 aangesloten preferred partners waren vertegenwoordigd op het evenement, met in totaal meer dan 30 deelnemers. Vanuit OZ-Hami waren verschillende leden van het managementteam, evenals leiders van de inkoop- en verkoopafdelingen, aanwezig. Gezamenlijk keken zij vooruit naar de toekomst en werden essentiële onderwerpen als groei, samenwerking en innovatie uitgebreid besproken. Onder leiding van Siemen ten Bruggencate werd actief meegedacht over manieren om het partnership te versterken en de strategische doelen te realiseren.

“Het was een zeer succesvol evenement, boordevol waardevolle inzichten en ideeën voor de toekomst,” aldus Ruben Sicking en Reinier Haasnoot, die de bijeenkomst openden met een presentatie over de strategie van OZ-Hami. Na de presentaties en discussies kregen de kwekers de mogelijkheid om het contract te ondertekenen, waarmee hun betrokkenheid bij verdere samenwerking werd bevestigd.

De positieve reacties van de deelnemende kwekers onderstrepen het succes van het event. Dit Preferred Partner Event vormt een solide basis voor een duurzame samenwerking, waarbij OZ-Hami en haar partners samen werken aan een kleurrijke toekomst in de sierteelt.