Zoek met

OZ-Hami viert 65 jarig jubileum!

Het jaar 2024 markeert een belangrijke mijlpaal voor OZ-Hami: het is namelijk 65 jaar geleden dat Arie Ofman en Klaas van Zijverden OZ Export oprichtten. Een goede reden om dit ijzeren jubileum te vieren met een groot feest.

Op 25 mei was het zover: met als centrale thema ‘Crazy Town’ werd er stil gestaan bij dit mijlpaal met een groot feest, inclusief cocktailbar, fotohoek, viproom en diverse foodtrucks. Wat dit jubileum extra speciaal maakte, was het feit dat dit het eerste gezamenlijke OZ-Hami feest was sinds de fusie van OZ Export en Hamifleurs in 2020. Na verschillende uitdagende jaren kunnen alle OZ-Hami collega’s trots zijn waar OZ-Hami nu staat: de samenvoeging heeft de organisatie sterker gemaakt, meer toekomstbestendig en dit jubileum symboliseert de veerkracht van OZ-Hami en haar rijke (gezamelijke) geschiedenis.

We kijken terug op een avond met een gouden rand en kijken vol vertrouwen naar de toekomst, samen met ons geweldige team van collega’s, kwekers, klanten en andere waardevolle relaties!