fotografie OZ-HAMI 2021

Aneta Toff

Als inpakker zorg ik bij OZ-Hami samen met mijn collega’s voor een piekfijn afgewerkt eindproduct waar de klant écht blij mee is. En daar gaat heel wat persoonlijke aandacht in zitten. Dat streven naar een goed eindresultaat delen we met hele team, en dat maakt ons ook echt wel een hechte club. Ik ben daarom blij dat ik niet alleen leuk werk heb, maar ook fijne collega’s waar ik altijd op kan rekenen. Dat zorgt er toch voor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Want als de sfeer op de werkvloer goed is, dan ga je met tien keer zo veel inzet aan de slag!

Bij OZ-Hami heeft iedereen het beste met elkaar voor. Dat zit ook wel heel erg in de aard van het bedrijf. Het maakt niet uit wat voor functie je hebt; je helpt elkaar als het nodig is. En met die insteek gaan we ook iedere dag met plezier aan de slag, of het nu druk is of niet.

Als inpakker heb ik een belangrijke taak bij OZ-Hami door te zorgen dat alles netjes en verzorgd bij de klant aankomt. Dat vereist ook wel het een en ander aan inzicht, waar je steeds beter in wordt. En dankzij mijn collega’s heb ik in de tijd dat ik hier werk ook veel meer zelfvertrouwen en geduld gekregen, waardoor ik nu met nóg meer passie aan de slag kan!

Die samenwerking met collega’s, dat blijft een terugkerend thema. Dat komt ook omdat dit bij OZ-Hami écht goed zit. We zijn gewoon echt een fijne club mensen, waarbij iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Zo weet ik gewoon dat ik op de mensen uit mijn team én op de mensen van andere afdelingen kan rekenen. Iedere dag opnieuw!

 

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok