IMG_7362

Devon van der Voort

Al vijf jaar lang zet ik me iedere dag in om met de onwijze hoeveelheid data die OZ-Hami genereert tot conclusies en inzichten te komen waarmee we als bedrijf nóg beter werk kunnen verrichten. Ik voel me dan ook enorm gedreven om steeds weer nieuwe technieken en methodes in te zetten waarmee ik uit elk proces binnen de verschillende afdelingen relevante informatie kan halen, zodat alles wat we doen, daar beter van wordt.

Als mensen aan de bloemensector denken is het belang van data waarschijnlijk niet het állereerste wat er in ze opkomt. Toch ben ik er als business controller dagelijks mee bezig! Onze systemen en de data wat hieruit komt, is een ware goudmijn aan informatie. Ieder proces binnen het bedrijf produceert namelijk belangrijke informatie, waar ik dan weer acties, adviezen en voorspellingen uit kan halen. Dat maakt OZ-Hami écht een aantrekkelijke werkgever voor Financials met een passie voor data.

Zo kunnen we bijvoorbeeld de gegevens van onze financiële afdelingen gebruiken om beter te budgetteren, of kunnen we de informatie uit onze systemen op de vloer gebruiken om het logistieke proces meer in control te krijgen. Ik zie eigenlijk overal uitdagingen, en die pak ik het liefst állemaal beet. En door de groeiende digitalisering worden dit er alleen maar meer. Dat maakt dan ook dat de bloemensector tegenwoordig een fantastisch werkterrein is voor jonge en gedreven Financials.

Onderaan de streep is er iedere dag iets nieuws waarin ik me vast kan bijten. De ene dag maak ik bijvoorbeeld een forecast voor de nieuwe maand, de andere dag ben ik bezig met het optimaliseren van een dashboard, en weer een andere dag bereken ik de winstgevendheid per klant. Dat zorgt ook nog eens dat ik betrokken ben en samenwerk met andere afdelingen, wat mijn werk éxtra leuk maakt. En bovenal, OZ-HAMI is een heel gezellig bedrijf!

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok