fotomel_00158_OZHAMI2021

Waar wil je werken

OZ-Hami is een groot bedrijf met vele afdelingen, verspreid over twee vestigingen. Eén in Aalsmeer en één in Westland. Op deze pagina maak je kennis met de structuur van alle twee de vestigingen, zodat je inzicht hebt in hoe het bedrijf in elkaar zit. Zo zie je met gemak op welke afdeling jouw toekomstige baan zich bevindt en waar je in ons geweldige team past.

Dít is waar het gebeurt

Onze locaties in Westland en Aalsmeer hebben beiden een kantoorafdeling en een afdeling logistiek, elk met diverse onderdelen die nauw met elkaar samenwerken.

Zo zorgen Inkoop en Logistiek ervoor dat er iedere dag bloemen binnen komen én verwerkt worden, terwijl Verkoop en Marketing er continu voor zorgen dat al deze bloemen weer verkocht worden aan klanten over de hele wereld! En dat kan dan weer niet zonder afdeling ICT, Financiën of Management, die garanderen dat we vol gemak kunnen blijven doen waar we goed in zijn.

Je kan flexibel aan het werk op beide locaties, of juist vast op één locatie. In overleg kijken we natuurlijk graag naar wat het beste bij je past en op welke afdeling je helemaal thuis hoort!

Werken op kantoor

Op de kantoren in Aalsmeer en Westland bruist het van de activiteit. Hier komt de hele wereld samen. Of het nu gaat om inkoop, verkoop, administratie of marketing: iedere functie maakt dagelijks verschil in het werk van importerende groothandels en
bloemisten in meer dan vijftig landen. En dat gaat in alle talen: Russisch, Frans, Italiaans, noem het maar op!

Door de hechte samenwerking tussen teams en collega’s zorgen we dat het hele exportproces van begin tot eind op rolletjes loopt en zijn we altijd op zoek naar verbeteringen. En daarin zijn we samen één. Als medewerker bij OZ-Hami ben je onmisbaar, welke functie je ook vervult. Zo zorgen we samen voor meer kleur.

Bekijk vacatures

Werken in de logistiek

In de logistiek bij OZ-Hami speel je dagelijks de hoofdrol in de export van honderdduizenden bloemen voor meer dan 160 klanten. Of je nu karrenbouwer bent of orderpicker: voor ons en onze partners is het werk dat jij doet van het állerhoogste belang.

Op de vloer werk je altijd in hechte, leuke teams. Jij en je collega’s weten precies hoe jullie onze klanten blij maken met resultaten zoals alleen OZ-Hami die kan leveren. En daarbij is ook ruimte om te leren, of het af en toe ‘gewoon’ even gezellig te hebben. Drukte of geen drukte, ’s morgens of ’s avonds: ieder team staat altijd voor elkaar klaar!

Bekijk vacatures

Weet jij al waar je wil werken?

Je kan flexibel aan het werk op beide locaties, of juist vast op één locatie. In overleg kijken we natuurlijk graag naar wat het beste bij je past en op welke afdeling je helemaal thuis hoort.

Ik vertel je graag álles over hoe leuk werken bij OZ-Hami is

credit-manager-1280x1280px Brian Grolman Recruiter

Laatste vacatures

OZ-Hami gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok